Wat is de Mantelzorgbon?

Mantelzorgwaardering

Jaarlijks ontvangen Oosterhoutse mantelzorgers de mantelzorgwaardering. Dit jaar zou dit voor het eerst in de vorm van een activiteitenaanbod plaatsvinden. Het coronavirus stak hier een stokje voor. Daarom krijgen Oosterhoutse mantelzorgers dit jaar een cadeaubon ter waarde van €50,- die zij kunnen besteden bij deelnemende Oosterhoutse ondernemers.

Mantelzorgbon ter waarde van € 50,-
De Mantelzorgbon heeft een waarde van € 50,-, te besteden bij Oosterhoutse bedrijven. Een groot aantal Oosterhoutse winkels en horecagelegenheden nemen hieraan deel. U kunt op deze website zien bij welke bedrijven u uw Mantelzorgbon kunt besteden.

U kunt naar eigen wens bij een groot aantal winkels en horecagelegenheden besteden tot en met 30 juni 2022. Dit geldt ook voor de Mantelzorgbon die in 2020 is verstrekt.

Wanneer krijgt u deze speciale cadeaubon?
U kunt de Mantelzorgbon aanvragen op deze website. De Oosterhoutse Mantelzorgbon 2021 is bestemd voor Oosterhoutse mantelzorgers. Om ervoor te zorgen dat de Mantelzorgbon ook bij Oosterhoutse mantelzorgers terecht komt, werken wij hiervoor samen met Surplus Welzijn-Oosterhout.

Na uw aanmelding zal Surplus-Welzijn Oosterhout bekijken of u al bij hen geregistreerd staat als mantelzorger. Wanneer dit het geval is, ontvangt u de Mantelzorgbon. Daarover berichten we u per email.

Wanneer u nog niet geregistreerd staat als mantelzorger zal Surplus uw aanmelding beoordelen en waar nodig contact met u opnemen. Er kan dan naar aanvullende informatie worden gevraagd om vast te stellen of u een Oosterhoutse mantelzorger bent en daarmee in aanmerking komt voor de Mantelzorgbon. Hiervan kreeg u uiterlijk medio augustus bericht.

Per (email-)adres wordt slechts één Mantelzorgbon verstrekt.

DE CADEAUBON VOOR MANTELZORGERS

Bent u een Oosterhoutse mantelzorger, dan krijgt u als blijk van waardering in 2021 de Mantelzorgbon.

Aanmelden kon tot uiterlijk 15 juni 2021.
Daarna is aanmelding niet meer mogelijk.

Privacy en de AVG
Uiteraard zullen we uw privacy volledig respecteren en voldoen we volledig aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Voor details hierover verwijzen wij graag naar de privacy-informatie op deze website.

Wat te doen zodra u de bon hebt ontvangen?
Direct nadat u uw mantelzorgbon hebt ontvangen, dient u deze nog wel even te activeren op deze website.
De geactiveerde mantelzorgbon kun je daarna gelijk besteden.

Wat kunt u kopen met de Mantelzorgbon?
U kunt de € 50,- naar hartenlust besteden bij de deelnemende Oosterhoutse bedrijven. Welke winkel en horecazaken dat zijn, dat kunt u hier op de website lezen.