I.s.m. Surplus Welzijn

Surplus Welzijn

De Oosterhoutse Mantelzorgbon is een initiatief van de Gemeente Oosterhout. Het is een blijk van waardering voor mantelzorgers die intensieve zorg verlenen aan een zorgvrager die in de gemeente Oosterhout woont.

Voor de uitvoering hiervan werkt de Gemeente Oosterhout samen met Surplus Welzijn-Oosterhout.

Surplus biedt een compleet aanbod op het gebied van woonzorg, thuiszorg, behandeling en welzijn.

Hierbij staan de eigen kracht en de eigen mogelijkheden van de klant centraal. De kwaliteit van haar werk ontstaat in het contact van mens tot mens, want ieder mens is uniek. Daarom vindt men het belangrijk om de ander ├ęcht te zien. Dat is het uitgangspunt in alles wat Surplus doet.

Zorgt u voor een familielid, buur of goede vriend vanwege bijvoorbeeld ziekte, (lichamelijke) beperking, verslaving of psychische problemen? Doet u dit structureel, voor langere tijd en onbetaald? Dan bent u mantelzorger!

Surplus biedt verschillende vormen van mantelzorgondersteuning aan. Zo kunt u bijvoorbeeld deelnemen aan diverse workshops, cursussen en andere activiteiten.

Maar Surplus biedt ook individuele ondersteuning. In sommige gevallen kan er een beroep gedaan worden op een vrijwilliger van Surplus die de zorg tijdelijk voor een deel kan over nemen. Hierdoor krijgt de mantelzorger even wat tijd om op te laden.

Wilt u meer informatie over mantelzorg en de mogelijkheden?
Het Surplus-team mantelzorg is van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur bereikbaar op 0162 74 86 00. Per e-mail zijn ze bereikbaar via mantelzorg.oosterhout@surplus.nl.

SURPLUS WELZIJN
Klappeijstraat 44
4901 HE Oosterhout